Når det kommer til utstillinger er jeg ikke så dreven. Jeg har ikke vært i gamet lenge nok og føler jeg meg tryggere i atelieret og bak denne skjermen her. Det er maling jeg liker å bedrive tiden min med, og det er i atelieret jeg er mest komfortabel.

 

I høst/vinter blir det dog en utstilling i det nye Kammerset, og da håper jeg dere vil komme. Satser på at jeg blir klar med mange nye verker jeg selv er fornøyd med. For det er det viktigste!

 

Neste utstilling blir i Hydrogenfabrikken i Fredrikstad sammen med mange andre utstillere fra Østfold fylke. Gleder meg stort!!

 

Håper vi ses!

Utstillinger

Kunst og kultur til fylket, Østfold,

Hydrogenfabrikken i Fredrikstad , 28.04 - 21.05.17

Da er det snart klart for utstilling igjen. Gleder meg stort til å være en del av kunstnergjengen som skal stille ut på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad.

 

Bare se på dette flotte bygget. Flott lys og høyt under taket. Neste helg starter oppriggingen, og påfølgende helg håper jeg dere tar turen til Gamlebyen og går innom denne salgsutstillingen som har et knippe av kunstnere.

 

 

 

Info hentet fra arrangementets Facebookside:

Samleutstilling med lokale kunstnere innen billedkunst, keramikk,glass,smykker,redesign klær,foto, og annen brukskunst er noen av det vi stolt kan vise frem i vår utstilling. Det mangfoldet av lokale kunstnere på ulike arenaer er en spennende kombinasjon med noe for en hver smak. Vi har nå samlet lokale kunstnere for å vise hvilket flott mangfold vi kan tilby i Østfold.

 

 

Håper vi sees!!!

16.04.17

Bilder lånt fra Facebooksidene til Hydrogenfabrikken og Kunst og kultur til fylket, Østfold. Trykk på bildene for å komme til sidene.

24.november var det medlemsutstilling i Eidsberg Kunstforening, og som ferskt medlem var det første gang jeg stilte ut i Galleri Festiviteten.

Eidsberg Kunstforenings medlemsutstilling 2016

 

 

Etter et ti ukers malekurs i Kondelureskogen avsluttet vi med en utstilling.

 

Jeg jobbet med litt forskjellige stiler på kurset og lekte meg med former og ulike akrylteknikker som spray og tusj. Dette var noe jeg ville jobbe videre med.

 

Bildene til høyre er noen av bildene jeg stilte ut. De er fotografert litt skjevt, så det ser ut som de tipper, og fargene er kanskje ikke helt optimale i forhold til originalene.

 

 

 

 

 

 

Elevutstilling i Kondelureskogen atelier - NOV 2015

Sunnaas sykehus HF - Høstutstillingen 2014

I mai 2014 fikk jeg lov til å være med på et kunstopphold på Sunnaas sykehus. Billedkunstner Ellen Frøysaa og fotograf Kirsten Randers-Pehrson underviste og motiverte meg veldig til å fortsett med både fotografering og billedkunst.

 

I september kom det en invitasjon om jeg ønsket å være en av utstillerene på høstutstillingen deres. Jeg takket ja, og begynte arbeidet med å velge ut fotografier.

 

Det endte til slutt på fire stykker. Temaet for fotografiene mine var HARDFØR BALANSE og de ser du til høyre sammen med et av alle fotografiene samlet, slik de hang ved inngangen til ergoterapisalen i ett år.

Painting my way

skaarerskreativekammers@gmail.com